Kotkan Nuorkauppakamarin 65v. historiikki

Historiikkiprojekti

"Kotkan Nuorkauppakamarin 65-vuotinen historia on pitkä ja kuten arvata saattaa - värikäs. Vuosien aikana tämä yksi Suomen vanhimmista kamareista on näkynyt paljon omalla paikkakunnalla, alueilla, Keskusliitossa ja kansainvälisissä viroissa. Olemme todella ylpeitä siitä, mitä kaikkea olemme saaneet aikaan vuosien varrella, joten mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin kerätä talteen paitsi faktatiedot myös ne inspiroivat tarinat vuosien varrelta valokuvia unohtamatta!

65v.-historiikin teossa on käytetty apuna aikaisempia historiikki-materiaaleja. Tämän vuoden projektitiimi toivoo myös, että tästä olisi apua Kotkan Nuorkauppakamarin tulevaisuuden tekijöille, jotta he voivat jatkaa tämän historiikin päivittämistä myös kamarin seuraavien 65 vuoden ajalta, joista hetkeäkään epäilemättä tulee aivan yhtä värikkäitä kuin historiakin."

Henna Huusko 
Projektipäällikkö 2023 
Kotkan Nuorkauppakamari
Lataa historiikki tästä linkistä tai klikkaamalla historiikin kansikuvaa.

Kiitos kumppaneillemme

Kotkan Nuorkauppakamarin 65v. historiikin tekemisen ovat mahdollistaneet Rose Factory, Kotipoikapalvelut, Muotitalo LehtoeAccount Nordic Oy, Huippumyynti, Finansio Oy, ja Cursor Oy.
Tietosuojaseloste

(C) Kotkan Nuorkauppakamari ry 2024, Kaikki oikeudet pidätetään