Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Perjantai, Marraskuu 8, 2019, 13:58

Maailmankokouksessa oli hurjan paljon mukana myös suomalaisia. Tämä oli siis loistava paikka verkostoitua myös oman maan kamarilaisten parissa. Yrittäjyys oli aiheena noussut esiin jäsenryhmässämme, joten keskiviikkona pidettiin yrittäjyyslounas, jossa oli mahdollista keskustella yrittäjyydestä enemmänkin. Lounaalle ilmestyi sen verran paljon väkeä, että lounas meni enemmänkin ruokailuksi ja keskustelujen syventäminen tulee jatkumaan Suomessa.

Aina puhutaan verkostoitumisesta, mutta ehkä sitä ei avata niin paljon kuin voisi. Yrittäjyyslounas on yksi hyvä esimerkki siitä, mitä verkostoituminen nuorkauppakamarissa konkreettisesti on. Mikä harrastus mahdollistaa näin hyvin samanhenkisten ihmisten saattamisen yhteen? Missä muussa harrastuksessa tuetaan toista ja ideoidaan yhdessä uusia juttuja? Mikä muu harrastus keskittyy näin paljon työelämätaitoihin ja niiden kehittämiseen? Niinpä, ei tule ihan äkkiseltään mieleen toista vastaavaa harrastustoimintaa!

Hallituksen kokous kattojen yllä

Kotkan Nuorkauppakamarin hallitus oli päättänyt käyttää hyväkseen tilaisuuden kokoustaa maailmankokouksessa, joten torstaina ennen palkintojuhlaa tavattiin kokoustamisen merkeissä. Paikaksi valikoitui viiden tähden Swisshotellin skybar. Puitteet olivat kyllä hienot; ikkunoista avautui upea näkymä yli Tallinnan, kaupungin valot loistivat pimeässä kirkkaana ja alapuolella avautui suurkaupunkimainen näkymä. WAU! Eipä ole koskaan tullut pidettyä hallituksen kokousta maailmankokouksessa.


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät