Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Keskiviikko, Huhtikuu 29, 2020, 15:09

Koronakevättä on nyt eletty Suomessa parin kuukauden ajan. Tämä on tuonut paljon haasteita ja muutoksia ihmisten elämään niin töissä, harrastuksissa kuin perhe- tai kaveripiirissäkin. 

Muuttuneeseen arkeen on pitänyt totutella myös täällä nuorkauppakamarilla. Odotettuja kokousmatkoja ja lähikoulutuksia on jouduttu perumaan. Olemme joutuneet välttämään fyysisiä kokoontumisia ja jopa siirtämään hamaan tulevaisuuteen innolla valmistellun koko vuoden tärkeimmän projektin, Äly O-Hoy! koulutus- ja verkostoitumistapahtuman.

Mutta kukapa selviytyisi paremmin tästäkin kriisistä kuin Nuorkauppakamarilainen! Meillä on hyvät valmiudet koko ajan kehittää toimintaamme, sopeutua ja innovoida uutta hyödyntämällä erilaisia etäratkaisuja ja kanavia yhteydenpitoon sekä kamarien välistä yhteistyötä. Tämä on ollut myös loistava hetki aloittaa verkkosivujen uudistusprojekti. 

Kamarilla tapahtuu

Korona ei ole onnistunut pysäyttämään toimintaamme. Toiminta jatkuu aktiivisena, joskin tällä hetkellä etänä. Nyt jos koskaan haluamme tarjota jäsenillemme mahdollisuuksia kouluttautua, kehittää itseään ja viettää laatuaikaa kamarikavereiden hyvässä seurassa. 

Koronakevään aikana olemme osallistuneet pariinkin palkintogaalaan videoyhteyden välityksellä. Olemme myös osallistuneet erilaisiin etäkoulutuksiin, joista esimerkkinä mainittakoon loistava 24h togethernet kansainvälinen etäkoulutustapahtuma.

Lisäksi olemme järjestäneet viikottain toimintaa jäsenistölle mm. etäpeli-illan, afterworkin ja kamarin etälounaan muodossa. Vappuna vietämme perinteisiä Lehden Puuhun Nostajaisia koko perheen kera etänä vapputunnelmissa. 

Myös pian alkavalle kesälle on suunniteltu paljon kivaa ja kehittävää toimintaa, josta ilmoittelemme tarkemmin tiedotuskanavissamme; Teamsissa, FB -sivuilla, kamarin What'sAppissa ja verkkosivuilla. 
Nyt jos koskaan kannattaa osallistua aktiivisesti toimintaamme!

Nuorkauppakamarilaisilla on hieno tapa halata aina tavatessa. Toivotaan, että pian taas pääsemme jatkamaan tätäkin perinnettä. 

Tsemppiä kaikille!

***
Tämän blogitekstin kirjoitti Kotkan Nuorkauppakamarin tiedottaja Kirsi Rasanen.


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät