Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Maanantai, Tammikuu 25, 2021, 10:43

Hei ja hyvää alkanutta JC-vuotta! Alkanut vuosi ei toivottavasti enää tuo viime vuoden kaltaisia yllätyksiä toimintaan ja varmaankin jossain vaiheessa vuotta pääsemme myös tapaamaan toisiamme livenä. Nyt meillä on kuitenkin oiva tilaisuus kehittää toimintaamme ja löytää uusia tapoja tehdä kamaritoimintaa sekä tavata uusia ihmisiä. Muiden kamarien järjestämät tapahtumat ovat yhtäkkiä tulleet paljon lähemmäksi meitä, kun ei tarvitse matkustaa toiselle paikkakunnalle kiireisenä arki-iltana.

 

 

 

Alkuvuoden tapahtumien suhteen pyrimme olemaan joustavia. Tavoite tietysti on, että pääsisimme tekemään toimintaamme kasvotusten, mutta meidän täytyy elää rajoitusten mukaisesti ja toimia vastuullisesti. Onneksi viime vuosi on antanut meille hyvin oppia ja meillä on hyvät valmiudet toteuttamaan meidän koulutuksemme etänä. Tulevaisuudessa tavoitteena on, että koulutukset ovat järjestetty hybridinä. Mielellään otamme toiveita vastaan myös etänä toteutettavista kuukausitapahtumista. Tässä kuussa järjestimme ensimmäistä kertaa 'Koko kamari kokkaa'- tapahtuman turvallisesti etänä. Menussa oli herkullinen risotto.

 

 

Yksi omista tavoitteista on, että kansainvälisyys meidän toiminnassamme näkyisi myös enemmän meidän arjessamme ja se ei ole pelkästään kokousreissuja esim. Eurooppa- ja maailmankokoukseen. Ylläpidetään meidän aktiivisia suhteitamme twinning-kamareihin ja hyödynnetään tekniikan luomat mahdollisuudet myös tässä. Jo alkuvuonna olemme päässeet tutustumaan mm. turkkilaiseen kamariin ja meidät on kutsuttu mukaan tammikuun lopulla heidän puhekoulutukseensa. Näissä merkeissä on hyvä rakentaa yhdessä tulevaa vuotta.

 

 

Hyvää alkanutta kamarivuotta toivottaa,

Jukka-Pekka Inkinen

Kotkan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2021


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät