Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Tiistai, Huhtikuu 6, 2021, 16:06

 

Moi ja ihanaa kevään alkua kaikille! Nyt eletään jo huhtikuuta ja JC-vuosi on hyvässä vauhdissa. Toivottavasti teidän kaikkien kevät on alkanut mukavasti!

 

Saimme kamarissa hauskan idean pääsiäisen kunniaksi. Ajattelimme, että olisi mukavaa jakaa ihmisille hyvää mieltä ja järjestää aarrejahti ympäri Kotkansaarta. Tämän lisäksi se olisi hyvä tapa saada positiivista tietoisuutta kamarista ihmisten tietoon. Kävin ostamassa kolme pääsiäisyllätystä joihin kaikkiin kuului suklaata, kynttilöitä ja kortti. Kirjoitin kortteihin pääsiäisterveiset ja laitoin yllätykset pusseihin. Lisäsin päälle vielä teipit johon kirjoitin 'Saa ottaa', jotta ihmiset varmasti tietäisivät että kyseiset pussit saa napata mukaan. Tämän jälkeen hyppäsin autoon ja piilotusleikki alkoi.

Ensimmäiseksi piiloksi valitsin Sapokan puiston penkin. Se on todella kaunis puisto ja siellä kulkee päivittäin paljon ihmisiä joten ajattelin, että joku onnekas löytää sieltä pääsiäisyllätyksen melko helposti.

Toiseksi piiloksi valikoitui Kotkan Klubin ikkunalauta. Tämä oli täydellinen paikka, koska Kotkan nuorkauppakamari perustettiin aikoinaan siellä. Kyseisellä rakennuksella on siis suora linkki kamariimme. 

Viimeiseksi piiloksi päätin valita Sibelius-puiston penkin. Se on hyvällä keskeisellä paikalla ja sielläkin kulkee paljon ihmisiä joka päivä. 

Kun pääsin kotiin tein tempauksesta somepostaukset Kotkan nuorkauppakamarin Instagramiin ja Facebookiin. Lisäsin kaikista paikoista kuvavihjeet sekä vähän sanallisia vihjeitä siitä mistä yllätykset voi löytää. Kamarimme omien kanavien lisäksi jaoin postaukset myös Kotkan puskaradio ja Positiivisen palautteen vallankumous Facebook-ryhmiin.

 

Tämä tempaus oli tosi hauska järjestää ja toivon mukaan tästä voitaisiin ehkä tehdä jokavuotinen perinne. Korona pandemian keskellä ihmiset tarvitsevat piristystä ja iloa ja toivon mukaan tämä toi sitä yllätysten löytäjille.

 

Hyvää pääsiäistä kaikille!

***

Tämän blogin kirjoitti:
Sara Inkinen (LIO)

 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät