Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Maanantai, Toukokuu 31, 2021, 20:14

Hei ja mukavaa toukokuun loppua! Mukavaa kun kesä on jo ihan nurkan takana. Toukokuu on ollut vauhdikas JC-kuukausi ja paljon on kerennyt tapahtumaan. Tämän kuun alussa oli taas se aika vuodesta kun oli aika ottaa valkolakit esiin, avata kuohuviinipullo ja kilistellä vapun kunniaksi. Sääkin oli melko perinteinen vappu sää kun ulkona satoi räntää. Onneksi saimme nauttia myös auringonpaisteesta. Vietimme vappua yhdessä etänä Teamsin kautta. Ihana viime vuoden puheenjohtajamme Noora piti meille kivan tietovisan ja musiikkivisan. Porukkaa oli kivasti linjoilla ja saimme vieraita jopa kahdesta muustakin kamarista. Hanna Luukkanen Riihimäki-Hyvinkään nuorkauppakamarista ja Suomen nuorkauppakamareiden nykyinen puheenjohtaja Ari Saavalainen Warkauden nuorkauppakamarista tulivat viettämään kanssamme vappua. Oli mukava nähdä niin paljon iloisia nuorkauppakamarilaisia. 

 

 

Saimme tässä kuussa nauttia myös hyvästä ja mielenkiintoisesta Vakuuta ja vaikuta- koulutuksesta. Haminan nuorkauppakamarin puheenjohtaja Irina Kujanpää piti meille mahtavan koulutuspäivän, jonka aikana pääsimme harjoittelemaan puhumista erilaisilla harjoituksilla sekä lopuksi kokonaisilla kolmen minuutin puheilla. Koulutus oli erittäin hyödyllinen ja antoisa. Oli hienoa huomata miten kaikkien osallistujien taidot kasvoivat päivän mittaan harjoituksia tehdessä. 

 

 

Toukokuuhun mahtui myös uusi lajikokeilu ja tällä kertaa kävimme testaamassa melonnan iloja Anjalassa Seikkailuviikarin johdolla. Kokoonnuimme ensin ravintola Kiroilevaan kokkiin, jossa meille tarjottiin kahvit ja pullat. Tämän jälkeen ajoimme Kymijoen rantaan ja lähdimme vesille. Reitti oli kymmenen kilometriä pitkä ja joenvarren maisemat mitä hienoimmat. Sääkin suosi ja aurinko paistoi koko päivän. Allekirjoittaneella taisi myös nenänpää vähän palaa. Reissu oli oikein onnistunut ja kaikki tuntuivat tykkäävän päivän aktiviteetista.

 

On kiva huomata että näistä haastavista ajoista huolimatta olemme pystyneet järjestämään tapahtumia ja koulutuksia rajoituksia noudattaen. Nyt on aika suunnata ajatukset kohti aurinkoista JC-kesää.

 

Ihanaa kesän alkua kaikille!

 

***

Tämän blogin kirjoitti:
Sara Inkinen (LIO)


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät