Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Maanantai, Elokuu 2, 2021, 17:58

Hei ja ihanaa loppukesää kaikille! Kotkan nuorkauppakamarin kesään on mahtunut niin lomailua kuin mukavaa tekemistä ja kamaritoimintaa. Kesäkuussa kamarimme hallitus pääsi pitkästä aikaa pitämään lähikokouksen, josta olimme oikein iloisia.

 

Vuotuiset Bee-alueen mestaruuskisat eli BAM-kisat järjesti tällä kertaa Lahden nuorkauppakamari ja Kotkan nuorkauppakamarista osallistui viisihenkinen joukkue. Tehtävät olivat hauskoja - piti syödä hampurilaislounas, tehdä tanssivideo, rakentaa torni vaahtokarkeista ja spageteista, ottaa kuva jonkin kaupungin nähtävyyden edessä, kävellä sokkona ja monta muuta mielenkiintoista ja luovaa tehtävää. Kotkan joukkue tuli upeasti hopea sijalle - jes!

 

 

Heinäkuussa vietimme yhdessä kesäpäivää Saksa teemalla Katariinan meripuistossa. Päivä oli kauniin aurinkoinen ja oli mukavaa viettää yhdessä aikaa. Grillailimme, vaihdoimme kuulumisia ja ihastelimme Katariinan puiston söpöjä lampaita. Tapahtuma oli tarkoitettu Kotkan Nuorkauppakamarin koejäsenille, jäsenille, kunniajäsenille ja senaattoreille.

 

 

Kotkan kesä ei olisi mitään ilman Meripäiviä. Valitettavasti meripäivät oli peruttu tänä kesänä, mutta se ei estänyt meitä pitämästä kamarimme peristeistä Varjomeripäivämiittiä heinäkuun lopussa. Tällä kertaa tapasimme Croco parkissa linja-autoaseman vieressä. Saimme nauttia myös oman kamarilaisemme Janita Tiussan Duo Angelica yhtyeen upeasta musisoinnista sekä muusta hyvästä livemusiikista. 

 

Vielä on kesää jäljellä mutta pikkuhiljaa alkaa taas viralliset kamarikuviot pyöriä. Nautitaan vielä ihanista lämpöisistä aurinkoisista päivistä. 

 

Oikein aurinkoista elokuuta!

 

***

Tämän blogin kirjoitti:
Sara Inkinen (LIO)


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät