Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Sunnuntai, Lokakuu 31, 2021, 19:34

Hei ja mukavaa syksyä sekä lokakuuta kaikille! Kotkan nuorkauppakamarin syksy on kovassa vauhdissa ja paljon hienoja asioita on tapahtunut sen aikana. Syyskuun loppupuolella järjestimme koejäsentapahtuman Playersissa, joka oli onnistunut matalan kynnyksen tapahtuma ja iloksemme saimme useamman koejäsenhakemuksen. 

 

 

Kotkan nuorkauppakamarin vaalikokouksessa 15.10. saimme kaksi uutta jäsentä Milja Laakson ja Janika Penttilän. Siellä valittiin myös hallitus vuodelle 2022.

Kotkan nuorkauppakamarin hallituksen kokoonpano vuodelle 2022 on seuraava:

Pres Timo Falck,
Dp Elina Sakkara,
Com Kirsi Rasanen,
Bus Heikki Mutikainen,
Int Sara Inkinen,
Lio Milja Laakso,
Lom Janika Penttilä,
Sa Noora Malmi,
Ipp Jukka-Pekka Inkinen

Paljon onnea uusille jäsenille sekä uudelle tulevalle hallitukselle!

Tämä syksy on ollut myös hyvin erityinen Kotkan nuorkauppakamarille, sillä ylpeänä voimme kertoa, että olemme saaneet huikeat kaksi uutta senaattoria. Koskaan aiemmin kamarimme historiassa ei ole valittu kahta senaattoria kamariimme saman vuoden aikana. Syyskuussa B-alueen vaalikokouksessa Lahdessa pitkäaikainen jäsenemme sekä kunniajäsenemme Joonas Penttilä sai senaattorin arvon. Joonaksen kamariura alkoi vuonna 2003. Hän on ollut huikeat 12 vuotta hallituksessa sekä kahtena vuonna alueella. Kokouksiakin on kertynyt yli 50 ja hän on myös toiminut palkintotuomarina niin alue, kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Joonas on palkittu omasta puheenjohtajavuodestaan niin Suomen kuin Euroopan parhaana puheenjohtajana. Hänet tunnetaan suuresta JC-sydämestä ja häneen voi aina luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.

 

 

 

Lokakuun alkupuolella kansallisessa vaalikokouksessa jäsenemme Noora Malmi sai senaattorin arvon. Noora on tullut Kotkan Nuorkauppakamariin vuonna 2016. Hän lähti heti innokkaasti ja tekemisen meiningillä mukaan toimintaan. Noora on ollut oman kamarinsa hallituksessa neljänä vuotena ja mukaan mahtuu myös yksi aluevirka. Viime vuonna Noora toimi Kotkan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana ja tänä vuonna hän on ollut Suomen Nuorkauppakamareiden talousjohtaja. Hänet tunnetaan iloisena, avuliaana ja aktiivisena nuorkauppakamarilaisena, joka on kiertänyt kaikkia alueita sekä kansallisia kokouksia useampana vuonna.

Kotkan nuorkauppakamari onnittelee lämpimästi tuoreita senaattoreita #79804 ja #79806! Olemme iloisia että saamme pitää teidät jatkossakin mukana tukenamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saimme tämän kuun ainana vietyä hienosti loppuun myös yhteistyöprojektin Haminan nuorkauppakamarin kanssa. Kyseessä oli webinaari, jossa aiheena oli digitaalinen vienti. Osallistujia oli yli 100 ja olemme siitä erittäin iloisia ja kiitollisia. Kiitos Haminan nuorkauppakamarille sekä kaikille webinaariin osallistuneille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljon on siis jo tapahtunut tänä syksynä. Pidetään hyvä tekemisen meininki ja JC-lippu korkealla!

Mukavaa päivää sekä Halloweenia kaikille!

 

***

Tämän blogin kirjoitti:
Sara Inkinen (LIO)

 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät