Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Maanantai, Huhtikuu 8, 2019, 08:49

Koejäsenaika on siinä mielessä kiva, että tuona aikana pääsee kokeilemaan ja katsomaan olisiko nuorkauppakamaritoiminta juuri se oma juttu. Mikäli hommasta haluaa saada kaiken ilon irti, niin kannattaa hypätä täysillä mukaan ja osallistua mahdollisimman moneen. Kotkan Nuorkauppakamarissa on ollut tapana, että koejäsenille osoitetaan myös yksi oma projekti jossa sitä projektityöskenetelyä pääsee harjoittelemaan ilman suurempia riskejä tai tulostavaoitteita. Aika pehmoisella alulla siis.

 

Lehden puuhun nostajaiset

Perinteisesti kevään korvalla on järjestetty tapahtuma nimeltään "Lehden puuhun nostajaiset". Tämä tapahtuma on yleensä ollut koejäsenten järjestämä, se heidän oma projektinsa. Koejäsenet pääsevät itse suunnittelemaan ja toteuttamaan projektin alusta loppuun; opettelemaan organisointitaitoja, suunnitelmallisuutta, tiimityöskentelyä sekä tietenkin tutustuvat lisää toisiinsa. Tänä vuonna meidän mahtava koejäsenryhmä suunnitteli ja toteutti itsenäisesti tapahtuman, joka toteutettiin eilen O’jesin tiloissa Hovinsaarella. Kyseessä oli perhetapahtuma, jonka ohjelma pysyi loppuun asti salassa varsinaisilta jäseniltä.

 

Unelmoi

Tällä kertaa tapahtuman teemana oli kevät ja unelmat sekä rentoutuminen arjen kiireen keskellä. Unelmapuun oksat saivat lehdet, joihin osallistujat kirjoittivat unelmiaan kevättä ja kesää varten. Ihania unelmia kaikilla! Vai miltä kuulostavat unelmat ”tietää että elääkö unilelut”, ”vapaa-aikaa”, ”kokonainen kesäloma”, ”vierailu mummalle ja mahdollisuus leikkiä jokaisella leikkipaikalla”, ”oma puumaja” tai ”aurinkoinen kesä”?

Namaste

"Joogailua lasten kanssa" ei ensimmäisenä tuo mieleen rentouttavaa hetkeä hengittelyn ja rauhoittumisen parissa, mutta kyllähän homma toimi lapsivilinänkin keskellä. Varsinkin kun lapset saivat olla koko ajan mukana ja osallistua itsekin. Unelmapuuhastelun jälkeen siis oli mahdollisuus päästä joogaamaan Maj Gripin johdolla. Hyvä muistutus siitä, että joogan avulla voi ottaa siinä arjessakin pienen hengähdystauon, vaikka olohuoneen lattialla yhdessä lasten kanssa.

Silmäkarkkia ja makeaa massuun

Tarjottavat olivat suussa sulavia ja oikeaa silmäkarkkia. Koejäsenemme Ekaterina on kyllä taitava leipomaan. Vai mitä sanotte näistä ihanista kakuista?!

Koko perheen tapahtumille on varmasti kysyntää, sillä paikalla oli ihan huikea määrä jäseniä, lapsia ja puolisoita. Kiitos koejäsenet, teitte hienoa työtä!

Kiitos myös O'jes ja Maj Grip Yogastudio Asthangasta!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät