Blogi

Blogi

Blogissamme pääset kurkistamaan tarkemmin Nuorkauppakamaritoiminnan arkeen ja juhlaan eri näkökulmista. Blogia ylläpitää kamarin LIO ja kirjoituksia tuottaa LIO:n lisäksi koko jäsenistömme.
Lauantai, Huhtikuu 11, 2020, 08:57

Seuraavana vierailuvuorossa oli alue D ja Kuopio. "Hygge your Career" -vuosikokouksessa haluttiin herätellä ihmisiä etsimään omaa motivaatiotaan, hengähtämään välillä ja miettimään mitä he oikeasti elämältään haluavat. Kun ihminen voi sisäisesti hyvin, ja hänellä on motivaatio tekemiseensä, on työurankin eteenpäin vieminen huomattavasti helpompaa!

 

Olin kuullut tarinoita Deestä ja sen mahtavasta yhteishengestä, joten olihan se lähdettävä itse kokemaan ja näkemään! Odotukset olivat aika kovat, kun muutama sekunti kokoukseen rekisteröitymisen jälkeen sain henkilökohtaisen viestin kokouspäällikkö Heidi Autiolta, jossa hän toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi kokoukseen. 

Alku oli siis lupaava, D oli valmis ottamaan alueella vierailevat avosylin vastaan! Heidihän itse vieraili viime syksynä meidän vaalikokouksessamme Heinolassa, jolloin tapasimme hänen kanssaan ensimmäisen kerran. Kyseinen ihana tyyppi jätti lähtemättömän vaikutuksen aurinkoisuudellaan ja ystävällisyydellään. 

Oma alue mansikka, muu alue mustikka?

No millaista siellä Deellä sitten oli? Tunnelma oli lämmin ja välitön, tunsin itseni tervetulleeksi ja viikonlopun jälkeen tulin siihen tulokseen että ”onhan se Dee mieletön!” Vaikka varsinainen kokousohjelma jäi itseltäni hieman paitsioon, koin että tämän viikonlopun tarkoituksena olikin jakaa tunteita ja ajatuksia rakkaan ystävän kanssa. Ihan niin kuin kokouksen teemaan sopi; hengähtää välillä ja miettiä mitä elämältä haluan. 

Viikonlopun aikana myös tiimiydyttiin toukokuisen Strategia!-kouluttajatiimin kanssa. Luvassa on huikea Strategia viikonloppu toukokuussa, siitä lisää myöhemmin!

Gaalassa minut oli plaseerattu Kuusamon Nuorkauppakamarin pöytään ja he todella jättivät jäljen. Kuusamon Nuorkauppakamari myös putsasi palkintopöydän, joten olihan minulla aika voittajafiilis koko illan, kun pääsin iloitsemaan muiden menestyksestä.

 

Oman alueen kokouksessa on ihana viettää aikaa oman kamarin ihmisten kanssa ja nähdä ne tutut omalta alueelta. Se on korvaamatonta. Mutta matkustaessa toiselle alueelle, näkee sen laajan kirjon erilaisia ihmisiä ja huomaa ne kulttuurierot alueiden välillä. Mikään alue ei ole toista parempi, vaikka se oma onkin tavallaan aina rakkain.

Aa jäi syksylle, mutta odotan sitä innolla! Sitä ennen tätä aluerajat ylittävää verkostoitumista lähdetään kokeilemaan Kalajoelle kansalliseen vuosikokoukseen, josta tulevana viikonloppuna löytää useammankin kotkalaisen.

Noora Malmi, valmistautuva puheenjohtaja (DP), Kotkan Nuorkauppakamari


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät